מזמינים אתכם להכיר אותנו יותר טוב. להתחבר למקום, ולהתקרב לטבע. להכיר לעומק מהי עשייה בת- קיימא, להתעדכן על הנעשה בכרמים וללמוד עלינו בכל ביקור משהו חדש.

בפתחו של בציר 2018
22/07/2018
מיכה ועדיה
עונה על כל הציפיות
בשנים האחרונות, כמעט בלתי אפשרי לנהל שיחה בנושאים קולינאריים, בלי לדבר על בישול עונתי. אז נכון, שקצת יותר מסובך לגשת לשוק, כדי לרכוש ירקות ו...
27/06/2018
השועל הירוק
מהשדה לצלחת, מהכרם לבקבוק
חשוב לכם מאיפה הגיע האוכל שאתם מזמינים? איך נעשה היין שאתם שותים? כנראה שאתם כבר יודעים שההשפעה של הבחירה שלכם לא נגמרת בקינוח. היא תשפיע גם...
06/06/2018
השועל הירוק
להזמנת מקום